Pro přípravu budeme potřebovat:
4-6 vajec uvařených natvrdo, 2 lžíce bílého jogurtu, 1 malá cibule, 3-5 naložených okurek, 8-12 černých oliv, listy hlávkového salátu, sůl, pepř
Postup přípravy:
Rozpůlíme vejce a odstraníme žloutky. Cibuli a naložené okurky najemno nakrájíme. Rozmačkáme žloutky a zamícháme s cibulí, okurkami, jogurtem a kořením. Vaječné bílky plníme touto směsí a nakonec ozdobíme černou olivou. Servírujeme na listy hlávkového salátu.
Další články:
Cheopsova pyramida v Gíze.
Sinajský poloostrov má trojúhelníkový tvar.
Falafel podáváme v arabském chlebu.
Arabský chléb pita - hrubou mouku vsypeme do mísy...
Velká Sfinga v Gíze jejíž stáří nebylo dosud přesně určeno.
Ořechová kunafa kterou zalijeme studeným cukrovým sirupem.
Plněná vejce.
Egypt se může pochlubit dlouhými dějinami.