Egypt

Plněná vejce

Pro přípravu budeme potřebovat:

4-6 vajec uvařených natvrdo, 2 lžíce bílého jogurtu, 1 malá cibule, 3-5 naložených okurek, 8-12 černých oliv, listy hlávkového salátu, sůl, pepř

Postup přípravy:

Rozpůlíme vejce a odstraníme žloutky. Cibuli a naložené okurky najemno nakrájíme. Rozmačkáme žloutky a zamícháme s cibulí, okurkami, jogurtem a kořením. Vaječné bílky plníme touto směsí a nakonec ozdobíme černou olivou. Servírujeme na listy hlávkového salátu.

Arabská kuchyně

Další články:

Cheopsova pyramida v Gíze.

Sinajský poloostrov má trojúhelníkový tvar.

Falafel podáváme v arabském chlebu.

Arabský chléb pita - hrubou mouku vsypeme do mísy...

Velká Sfinga v Gíze jejíž stáří nebylo dosud přesně určeno.

Ořechová kunafa kterou zalijeme studeným cukrovým sirupem.

Co je to tahini

Egypt

Plněná vejce.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů