Egypt

Ochucené tahini

Pro přípravu budeme potřebovat:

1 hrníčku tahini (sezamové pasty), 1 hrníček vody, šťáva z 1 většího citrónu, 4 stroužky česneku, 1 lžička římského kmínu (cuminu), sůl, pepř dle chuti

Postup přípravy:

Tahíni, vodu, utřený česnek, citrónovou šťávu a římský kmín vložíme do mixéru a mixujeme tak dlouho, dokud se všechny ingredience nespojí v hustý krém. Dle chuti můžeme přisolit.

Arabská kuchyně

Další články:

Falafel podáváme v arabském chlebu.

Cheopsova pyramida v Gíze.

Arabský chléb pita - hrubou mouku vsypeme do mísy...

Ořechová kunafa kterou zalijeme studeným cukrovým sirupem.

Velká Sfinga v Gíze jejíž stáří nebylo dosud přesně určeno.

Egyptský salát podáváme s s drůbežím masem.

Co je to tahini

Egypt

Ochucené tahini můžeme přisolit dle chuti.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů