Egypt

Estragonový dip

Estragonový dip je jídlo, které přináší arabská kuchyně.

Pro přípravu budeme potřebovat:

Budeme potřebovat: 30 g naloženého nebo čerstvého estragonu, mletý pepř, 2 lžíce smetany ke šlehání, sůl, 2 dl zakysané smetany

Doba přípravy 10 je minut.

Postup přípravy:

Zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání a nadrobno nasekaný estragon důkladně promícháme. Dle chutí osolíme, opepříme mletým pepřem a vše znovu dobře zamícháme. Na ozdobu můžeme hotový dip posypat troškou sušeného estragonu.
Estragonový dip podáváme k bílému masu.

Další recepty:

Egyptský salát podáváme s s drůbežím masem.

Kuře Tandoori pečte alespoň 1 hodinu.

Polévka z červené čočky kterou můžete zjemnit smetanou.

Arabský falafel se připravuje z cizrny.

Kuskus se zeleninou a masem společně vařte tak dlouho, až bude maso hotové.

Arabský chléb pita přikryjeme utěrkou.

Falafel podáváme v arabském chlebu.

Arabská káva z džezvy.

Pita hamburger naplníme podle chuti.

Salát z kuskusu se sýrem feta.

Arabský hummus podle potřeby zředíme trochou vody a dochutíme solí.

Sladký kuskus zakapejte nakonec medem.

Kafta v pite dochucená tahini.

Naan pochází z Afghanistanu, Střední Asie a Persie.

Egypt

Estragonový dip je jídlo které se vyjímá na talíři, kde vykouzlí svoji chuť a na rtech úsměv.

Tři pyramidy v Gíze jsou bezesporu jednou z nejkrásnějších věcí, které člověk vytvořil.

Letovisko Taba patří k nejluxusnějším v Egyptě, přičemž není místem pro přeplněné pláže s davy turistů.

Luxor známý také pod názvem Veset či Théby, byl v minulosti hlavním městem Egypta.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů