Egypt

Egyptský salát

Pro přípravu budeme potřebovat:

citronová šťáva z poloviny citrónu, 1 červená cibule, 2 stroužky česneku, kmín černý (černucha) 1/2 lžičky, olivový olej 2 lžíce, zelené fazolky, 100-150 g, pepř, 1 rajče, sójová omáčka 1/2 lžičky, sůl

Postup přípravy:

Fazolky uvaříme podle návodu a spláchneme studenou vodou. Červenou cibuli nakrájíme nadrobno, rajče na malé kostičky. V misce rozmícháme olej, citronovou šťávu, sojovou omáčku a černý kmín. Do této směsi dáme rajčata, nadrobno nakrájený česnek, fazolky a cibuli, promícháme, osolíme, opepříme a dáme do ledničky vychladit. Podáváme s s drůbežím masem.

Arabská kuchyně

Další články:

Egyptští bohové tvoří bohatě rozvětvený panteon.

Falafel podáváme v arabském chlebu nebo s pečivem.

Cheopsova pyramida v Gíze.

Arabský chléb pita - hrubou mouku vsypeme do mísy...

Ořechová kunafa kterou zalijeme studeným cukrovým sirupem.

Hurgada si získala pověst nejoblíbenějšího turistického místa s pestrým podmořským světem.

Usir (Osiris)

Egypt

Egyptský salát.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů