Egypt

Bylinkový hummus s omáčkou tahini

Pro přípravu budeme potřebovat:

1/2 hrníčku čerstvých lístečků petrželky, 1/3 hrníčku čerstvých lístků bazalky, 2 lžíce strouhaného sýru, 1 lžíce piniových semínek, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce omáčky tahini, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky pepře, 1 plechovka bílých fazolí, 2 stroužky česneku

Postup přípravy:

Všechny ingredience smícháme a rozmixujeme dohladka.

Arabská kuchyně

Další články:

Hummus s tahini ozdobíme měsíčky citrónu.

Pistáciový kuskus chutná k k drůbežímu masu.

Egyptský salát podáváme s s drůbežím masem.

Falafel podáváme v arabském chlebu.

Egyptská čočková polévka do které přidáme citrónovou šťávu.

Převrácený datlový koláč - datle podélně rozkrojíme...

Grilované jehněčí maso nakrájíme na kostičky...

Baba Ghanoush

Egypt

Bylinkový hummus s omáčkou tahini.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů