Pro přípravu budeme potřebovat:
1/2 hrníčku čerstvých lístečků petrželky, 1/3 hrníčku čerstvých lístků bazalky, 2 lžíce strouhaného sýru, 1 lžíce piniových semínek, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce omáčky tahini, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky pepře, 1 plechovka bílých fazolí, 2 stroužky česneku
Postup přípravy:
Všechny ingredience smícháme a rozmixujeme dohladka.
Další články:
Hummus s tahini ozdobíme měsíčky citrónu.
Pistáciový kuskus chutná k k drůbežímu masu.
Egyptský salát podáváme s s drůbežím masem.
Falafel podáváme v arabském chlebu.
Egyptská čočková polévka do které přidáme citrónovou šťávu.
Převrácený datlový koláč - datle podélně rozkrojíme...
Grilované jehněčí maso nakrájíme na kostičky...
Bylinkový hummus s omáčkou tahini.