Egypt

Recepty arabské kuchyně 2

Recepty arabské kuchyně:

Čočková polévka s česnekem - slepičí vývar přivedeme k varu...

Egyptská čočková polévka - zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky...

Sýr Labné - nejprve si připravte cedník, který vyložte ubrousky...

Hrachová polévka - rozpálíme lžíci olivového oleje...

Krémová cibulačka - maso nakrájíme, zalijeme studenou vodu...

Fata - maso nakrájíme na menší kousky, zalijeme vodou...

Grilované jehněčí maso - maso nakrájíme na kostičky a necháme asi 1-2 hodiny marinovat...

Plaki - rozinky na 2 hodiny namočíme do vody...

Plněné vinné listy - ostrým nožem uřízneme stonky vinných listů...

Plněná cuketa - maso umeleme nahrubo...

Košari - čočku vaříme v osolené vodě do změknutí...

Rajčatová omáčka Dim´a Misabbika - jemně nasekanou cibuli uvaříme do změknutí...

Gratinované brambory s mozzarellou - brambory oloupeme a vaříme v osolené vodě...

Lilek s čočkou kterou důkladně propereme, zalijeme vodou a necháme nejlépe přes noc odstát...

Falafel - Ta'Miya - boby necháme namočené nejlépe přes noc...

Ledový malinový koktejl - nasekáme mátu a dáme spolu s malinami do džbánu...

Hummus s česnekovými topinkami - k přípravě humusu nejprve uvařte den předem namočenou cizrnu a uvařte ji...

Čočka s rýží a nudlemi - chilli papričky přelijeme 75 ml horké vody...

Egyptský falafel - cizrnu, cibuli, česnek, chléb, chilli, koření a koriandr vložte do mixéru...

Předkrm z lilku - sezamová semínka vhoďte do mixéru...

Arabská kuchyně 2 3 4 5 6

Egypt

Recepty arabské kuchyně jsou zejména pikantní pokrmy, na kterých si zajisté pochutná každý mlsný jazýček.


Egypt Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů